Inneliggende med positiv koronatest på sykehus og intensivavdelinger i Norge i dag
5
2
1
20
Replying to @Prebens
hvorfor øker smittetall så mye nå når det er så mange vaksinert kontra når vi var flinke med smittevern? betyr det at smittevern er mer effektivt enn vaksine? og så lurer jeg på denne grafen(influensa burde kanskje også vært med)

Nov 26, 2021 · 6:44 AM UTC

3
1
Og hvorfor har myndighetene satt inn så lite smittevern? Forstår ikke hvorfor det ikkje er mer fokus på munnbind på et luftbårent virus, og hvorfor stenges ikke grenser før?
1
1
Styresmaktene styrer mot flokkimmunitet. Det var to som møttes til debatt på TV2. Ho eine er @GANyborg og - kva heitte ho andre? - Grødland el noko slikt. Målet er kontrollert smitte.
Fordi vi i praksis ikke har tiltak lenger. Uten vaksinene hadde jo tallene sett ekstremt mye verre ut. Det testes også mindre,så mørketallene er der,og sammenlikne innleggelser med tidspunkt med mindre smitte&uten vaksiner,så skjønner du at vaksinene virkelig funker😉/
1
1
I tillegg er det et poeng at vi kan ikke leve med de strenge tiltakene vi hadde over lengre tid, hverken økonomisk eller mtp folkehelse.All skade det har gjort har fortsatt fått lite oppmerksomhet og fokus kontra smittetall&dødstall av corona,og long-covid🙂Optimalt blir det ikke
Vaksinen beskytter ikke så godt mot smitte. Leser om tall mellom 20-50% beskyttelse mot smitte. Så når vi åpner opp, så øker smittetallet selv om man stort sett er vaksinert. Poenget er at vaksinen beskytter _veldig godt_ mot alvorlig sykdom fra Covid. Derav få innleggelser.