Fikk i 2008 erfare at kjeltringbanken DNB utnyttet at jeg var oppnevnt som hjelpeverge for min dødssyke far. Ble da ufrivillig lurt inn i Eiendomsinvest I ASA.

Ottestad
Joined October 2009
@DNBMarkets DNB ler av sine bankkunder. Men parasittene trenger kundenes penger for å kunne dille rundt i lakksko !
1
1
2
6
Hehe.........Tolga Inkasso !
1
«Dyr strøm» er bare toppen av isfjellet ! I alle år har norske myndigheter plaget og provosert deler av befolkningen med justismord, ulikhet for loven, kameraderi og korrupsjon ! Først når egen økonomi rammes innser folk flest at myndighetene er i stand til å plage befolkningen.
1
2
«Nå er det vanlige folk sin tur !» Skattekortet 2022 røper hvilke hyener som styrer Norge !
Er folk flest klar over at Løvebakken er møteplass for norges største swingers-klubb ?
1
Iskaldt hus på grunn av punkterte vinduer etter at fotballer fra Ottestad Idrettslag sitt begredelige fotballanlegg har truffet vinduene her ! De nekter å sette opp høyt nok gjerde, de invaderer eiendommen her på jakt etter fotballer og de pisser gjennom gjerdet! Helvetes pakk !
Frank V. Johansen retweeted
Gick på gågatan i Umeå nyss. Tv4 kom fram och frågade min 17 åriga son om han var orolig över klimat krisen? Vadå är det kris sa han 😂
116
113
5
2,186
Frank V. Johansen retweeted
Det sies i utlandet at Norge har mer penger enn vett. Nå er Støre og Barth Eide i Glasgow og strør ut milliarder mens folk rundt om i verden ler av oss. Som de også gjør når vi deler ut Fredsprisen.
7
11
2
87
Frank V. Johansen retweeted
Filmskaperen legger ut denne tweeten, så går det 3 dager, blir skutt på filmsettet av Alec Baldwin. Uhell?
12
9
1
24
Hva rører seg inne i hodet på de troende som sier at naturen er vakker og som også tilber guder som i følge de troende har skapt rovdyrene som spiser andre dyr levende ? piped.kavin.rocks/_MiOUpM1jak
Er det noen som har en god forklaring på hvorfor en kjent gullunge som nektet militærtjenesten (totalnekt pga sitt syn på USA) ble benådet av Kongen etter at han fikk dom for totalnekt ? (Gullungen fikk senere toppjobb i staten !)
1