Dat media die moeten verkopen ontieglijk veel aandacht besteden aan het leed van Calvo, dat kan ik begrijpen. Maar bij de VRT hebben ze nu toch echt wel hun prioriteiten niet op een rij. Het publieke belang ontsnapt me werkelijk volledig.

6:24 PM ยท Oct 5, 2020

7
9
1
162
Voorbeeld: er komt een studie uit dat Vlaamse lastenverlagingen ten belope van honderden miljoenen per jaar nauwelijks meetbare effecten hebben. Geld van u en mij, niet rendabel besteed. Groot nieuws zou je denken. Maar nee hoor. Enz.
6
15
2
116
Replying to @IveMarx
Was @kristofcalvo maar benoemd voor het leven.
0
0
0
1
Replying to @IveMarx
Boekskesjournalistiek.
0
0
0
2
Replying to @IveMarx
Dat een partij, die respect hoog in het vaandel draagt, en dat reeds maanden rondtoetert, in de praktijk voor de eigen high potentials geen respect betoont, dat vind ik toch wel nieuws.
0
0
0
2
Replying to @IveMarx
Jawel Ive. Met Kamp Calvo zijn ze trots op hun alliteratie en de pers wil maar 1 ding: boksmatchen. Ze willen @groen verdelen in 2 kampen. Maar zijn er echt geen groenen die @kristofcalvo รฉn @MeyremAlmaci begrijpen en een oplossing kunnen vinden zonder boksmatch. Geloof ik nooit
0
0
0
3
Replying to @IveMarx
De premisse dat de VRT niet zou moeten verkopen is natuurlijk ook niet correct. Hun business- en stakeholder model maakt dat ze veel, maar net niet teveel, moeten "verkopen"
0
0
0
2
Replying to @IveMarx
+1
0
0
0
0