Onafhankelijk journalist.

Joined September 2010
Kijktip! Hoe het Marokkaanse regime met gebruik van de islam en een netwerk van geheime diensten aanslagen in Europa organiseert en Marokkaanse migranten gebruikt als haar soldaten. Een diepgravend interview door @DeBlauweTijger met Ali Lahrouchi. piped.kavin.rocks/watch?v=veyfoxBW…
212
690
57
1,000
Joost Niemoller retweeted
Sophie Hermans (VVD) zegt bij #WNLopZondag dat de VVD moet nadenken over de kwestie #SoumayaSahla. Wat valt er over na te denken? In welk universum is het een goed idee om een ex-lid van de Hofstadgroep adviseur te maken van één van de grootste politieke partijen van het land?
63
157
10
773
Daar denkt de Nederlandse kiezer dus kennelijk anders over.
Eerdmans een man die het ver achter zijn ellebogen heeft. Een meeloper, en uiteindelijk anders doet dan dat hij zegt.
12
1
15
Merk nu na mediaoffensief van een week over de #voiceofholland bij de mensen thuis iets van: Waar zijn we nu helemaal mee bezig, wat is hier nu eigenlijk gebeurd, moeten we niet eerst eens de feiten afwachten, dat gevoel. De kater na de opwinding.
4
1
12
De opmerkelijke winst van @JuisteAntwoord gaat over twee dingen: 1. De corona oorlog van Baudet. 2. De groeiende afkeer van Rutte.
Virtueel zijn we nu de vierde partij! Het geeft ons moed dat Nederlanders zien dat wij hard willen werken om dingen gedaan te krijgen voor onze kiezers. JA21 heeft de potentie om echt het verschil te maken voor rechts Nederland. Dank voor de steun en welkom aan alle nieuwe leden!
24
2
3
26
Hoe zal de stemming in het Torentje zijn? Welgemoed? maurice.nl/peilingen/2022/01…
11
12
1
45
Joost Niemoller retweeted
Kritiek op Ali B. is racisme. Aldus Sylvana. En ja, dit is haar echte account. Ik kon het ook niet geloven, dus even gecheckt.
765
645
121
2,927
En... daar is die weer. Hitler, de duvel uit het doosje.
Germany and Russia would never ever make a secret agreement with about the fate of the central and eastern european nations between them, right?
5
2
13
Joost Niemoller retweeted
Replying to @JoostNiemoller
Humor die niet meer kan; films die niet meer kunnen; liedteksten die niet meer kunnen; tradities die niet meer kunnen. Een enkeling die zich afvraagt: “Maar wie bepaalt eigenlijk dat dat niet meer kan en op basis waarvan?” Collectieve, intellectuele luiheid. We dénken niet meer.
16
38
1
193
Diverse media berichten dat de Indonesische Jeffry Pondaag, van Comité Nederlandse Ereschulden, aangifte zegt te doen tegen @Rijksmuseum wegens het gebruik van de historisch term #Bersiap. Dat Pondaag een #Bersiap-ontkenner is blijft in de berichtgeving echter volledig onbenoemd
De beruchte Indonesische #Bersiap-ontkenner Jeffry Pondaag zegt aangifte te doen tegen @Rijksmuseum om het toch gebruiken van historische term Bersiap. De aangifte lijkt vooral bedoeld om slachtoffers en nabestaande van Indonesische misdaden te krenken federatie-indo.nl/22-01-21/
9
14
3
34
2,326
Deze tijd staat in het teken van 'dingen die echt niet meer kunnen,'op hoge toon. Dat gaat gepaard met een naar binnen gerichte obsessie. Allemaal kenmerken van een decadente eindtijd van een gesloten cancelsamenleving. Dat wordt nog wreed ontwaken.
11
18
99
Altijd interessant. Een @nos journalist @WilcoBoom die een partijvoorzitter @DassenLaurens retweet. Want anti FVD. Zegt genoeg over hun kennis van het woord ‘objectiviteit’ toch?
58
136
3
553
Joost Niemoller retweeted
Replying to @JoostNiemoller
Dit boek plaatst The Great Reset in zijn juiste context: blackwells.co.uk/bookshop/pr… Zie het als een vergelding voor Trump en groeiend nationalisme. Alleen Rusland en China bleken onontvankelijk voor dit mondialisme. Daarom zet het Westen nu zijn zinnen op Rusland en Oekraïne.
1
6
1
16
Joost Niemoller retweeted
Roggeteelt na de instorting van het West-Romeinse Rijk gaf aanleiding tot een aaneenschakeling van voorwaarden voor ontwikkeling.
Kulturgeschichte: Erst der Roggen machte Europa zum Abendland welt.de/geschichte/article13… via @welt
1
6
Opvallend die hoge dodenaantallen in de VS. Ondanks milde Omicron. Lage vaccinatie graad?
JUST IN: US reports over 3,800 new daily coronavirus deaths, the most in a year.
51
1
12
Joost Niemoller retweeted
“Wij moeten nu aan die macht komen”, zegt de nummer 2 van GroenLinks Corinne Ellemeet. Gehalveerd bij de verkiezingen en 8 van de 150 zetels. 😬
330
436
97
2,105