I Groruddalen (Oslo best) twittrer kongen helst ikke selv. Hoffmarskalken skriver det meste om dalen

Joined October 2012
Jeg har som prinsipp å hver dag bruke mer penger på middag enn på bompenger. I dag blir det skikkelig festmiddag. 🥕🌽🌶🦴🍖🍗🥘🙄
1
1
0
6
Konge av Groruddalen retweeted
Vi prøver å skape oss ett samlet bilde av Hurdalplattformen, men vi sliter foreløpig litt med å få våre bilder til å smelte helt sammen.
1
1
0
0
Show this thread
Interessant bakteppe for svenskenes pandemihåndteringen. Men de tar vel til fornuften etter hvert.
Den 16 oktober 1955 röstade svenska folket nej till högertrafik i en rådgivande folkomröstning. #svpol #dagensdatum
0
0
0
0
Fotballen går foran med integreringstiltak. Gir «utlendinger» spilletid. Hva med å overføre dette til andre arbeidsfelt i samfunnet.
Rosenborg har doblet spilletiden til utlendinger fra i år til i fjor: – Hever dem ikke nok til gull vg.no/sport/fotball/i/KzWG04…
0
0
0
2
Nå har de introverte hatt sin storhetstid for første gang siden andre verdenskrig, og nå har de jammen fått eget TV-program også. #legomasters
0
0
0
0
En tyrker som heter #Groruddalen til etternavn har et Venstre-fond der nede. Det kjennes litt rart, gjør det ikke?
0
0
0
0
Konge av Groruddalen retweeted
Vi har ikke sendt ut SMS om vaksine! Vi har mottatt meldinger om at flere har mottatt SMS om 3. vaksinedose hvor Oslo kommune står som avsender i tekstfeltet. En bes om å svare med personnummer og navn. Vi har ikke sendt ut denne SMS-en og anbefaler å ikke besvare denne.
5
161
7
200
Etter erfaring fra sørlendingers dømmekraft på slutten av forrige regjering har Støre bevisst unngått slike i den nye regjeringen. Men nok nordlendinger ble det da.
1
0
0
0
Det disse fagorganiserte ønsket seg aller mest var jo skattelette. Husker det fra valgkampen. 👍
Etter åtte år med en borgerlig regjering, er Arbeiderpartiets første punkt i kapittelet om arbeid og sosial at den nye regjeringen vil doble fagforeningsfradraget. Virker som at LOs 23 millioner kroner i valgkampstøtte var en god investering.
0
0
0
1
Det sies at den ærverdige steinbygningen til Finansdepartementet allerede vurderes lyddempet for at de ansatte skal få arbeidsro i mellom lattersalvene til den ny storbonden. Dette blir vel tillegg på neste års budsjett skal du se.
0
0
0
0
En slik berme med folk bosatt i distriktene slipper vi nå og hanskes med her i #Groruddalen
0
0
0
0
Vi prøver å skape oss ett samlet bilde av Hurdalplattformen, men vi sliter foreløpig litt med å få våre bilder til å smelte helt sammen.
1
1
0
0
Hurdalplattformen alá 2021? Syntes vi hørte noe om verneverdig....i alle fall🤔
0
0
0
0
Vedum sier at det nå skal bli mindre forskjeller mellom folk og også mellom regioner. Dette betyr vel at vi fattige i #Groruddalen nå skal få et skikkelig økonomisk løft finansiert av noen rikinger på vestlandet.
0
0
0
0
Folk i #Groruddalen ser frem til å få være med å dele av sin overflod slik at de på Vestlandet og i Nordnorge kan få penger av oss for å kjøre ferge. ⛴🚢 aftenposten.no/norge/politik…
1
0
0
1
Nå vurderes det ferge til halv pris på Hurdalsjøen. #Regjeringserklæringen
1
0
0
0
Hvorfor er det ikke guttepoeng for å komme inn på helsesykepleier-utdanningen når det er jentepoeng for å komme inn på noen guttedominerte studier på NTNU? Og hvorfor foreslår stavekontrollen guttedo når jeg skal skrive det?
1
1
0
2
Vi er litt skuffet over at sjåføren vår ikke klart å komme helt hjem med nyervervelsen. Vi hadde gledet oss til 70 sonen på Trondheimsveien. Men tross alt bedre å bli avslørt inn a Danish Paper than in the Panama Papers.
0
0
0
0
Konger som lar seg avbilde uten kronen på hodet har vi litt vanskelig for å ta helt på alvor. Men fint at han minner de unge om å ta vaksine selv om ingen unge får med seg at han har sagt det.
Kong Carl Gustaf om gjenåpningen: – Gikk litt raskt, kanskje vg.no/rampelys/i/eEd2gR/kong…
0
0
0
0