Ledarskribent & debattredaktör Arbetet. Redaktör för antologin ”Det feministiska löftet”.

Joined January 2013
Den här veckan var veckan när Centerpartiet tog ett rejält steg i en viss riktning.
10
9
2
58
Lina Stenberg retweeted
Följ oss här eller på arbetet.se På Facebook: facebook.com/tidningenarbete… På Instagram: instagram.com/tidningenarbet… #lokongress21
1
4
1
3
Får @DSuhonen @AgnetaStark Anders Österberg och Karl-Petter Thorwaldsson mfl nytt jobb snart?
0
0
0
1
Här har ni ministerlistan till Magdalena Andersson inför nästa veckas regeringsbildning. Jag och @danielswedin har knåpat ihop listan och - spoiler alert - här finns en del nya, spännande namn 😀 @tidn_arbetet arbetet.se/2021/11/26/har-ar…
1
0
0
2
Det är fredag och i nästa vecka får vi en 100% S-regering. Vilka ministrar blir det? Ge mej namnen på nästa finansminister, kulturminister, klimatminister, näringsminister, biståndsminister, jämställdhetsminister mfl!
13
3
0
14
Lina Stenberg retweeted
På temat #frifrakt och #BlackFriday. Så här kan det se ut när man beställer för över 1000 kr från Adlibris. Det kostar lika mkt att få paket hela vägen hem som till postombud.
0
3
0
5
Så himla viktig kampanj av ⁦@TransportFacket⁩ såhär till #blackfriday. Nej, frakten är inte gratis! kampanj.transport.se/fri-fra…
1
5
0
10
Varför blir någon förvånad. En nyhet inom snar framtid:Åkesson siktar på statsministerposten och kan ev ge Kristersson en ministerpost.
3
5
0
13
SD :s landsdagar handlar om EN sak: Återvandring. Det är bara en tidsfråga innan M, KD och L tar efter och detta blir ”normalt”, precis som de gjort hittills. arbetet.se/2021/11/25/jimmie…
4
2
0
3
Tycker inte talmannens kritik mot MP är befogad. Ska formella omröstningar ske i en viss ordning - även om de råkar vara under samma dag - är de ju separata och beslut behöver tas oavsett hur de påverkar varandra.
20
4
1
36
Detta är en unik och ny situation. Onödigt att sura över hur partier hanterat den. Fokusera framåt istället och kanske lär av vilken ordning omröstningar bäst sker i.
2
1
0
8
Ok, så nu meddelar Annie Lööf att C står bakom Andersson vid en ny omröstning. Den här dagen slutar aldrig att leverera.
3
3
1
28