I love sarcasm to antivax hahahahahahahah

Kedah, Malaysia
Joined September 2011
❤️
1
0
0
0
177
Pejal retweeted
Nothing can stop me😂
1
4
0
51
This is creche for baby seals It’s mile away from the coast. whilst the mums are out foraging, their babies are safe from rough seas and predation by orcas This Ohau Waterfall, just north of Kaikoura, New Zealand
Totally Awesome
69
899
59
5,417
204,329
Show this thread
Dia ni laki ka pompuan? I’m confused
1
0
0
0
Tentera @IDF menceroboh Masjid Ibrahimi dengan memakai kasut. Kesucian tempat ibadat orang Islam dicemari. Di sini terdapat Maqam Nabi Ibrahim & isteri baginda Siti Sarah. Penjajah Israel sering merampas & menutup masjid ini untuk kegunaan mereka. #IsraeliCrimes #SavePalestine
3
612
13
473
Show this thread
Pejal retweeted
Any info pasal ni tak??
9
1,446
92
1,246
Pejal retweeted
dia punya sambut hallowen memang next level, budak budak pun tak berani datang 😂😂
11
968
57
1,743
Show this thread
Pejal retweeted
Awek baru menoleh terus tergelincir siku. Nasib baik kau maintain hensem dik 😂
8
2,473
112
2,948
58,782
🐈 : Hey Markonah. Sabar Markonah. Chill. Dengar dulu penjelasan dari I please.
1
19
1
21
940
Show this thread
Pejal retweeted
2
10
4
38
2,698
Show this thread
Pejal retweeted
I percaya dengan sedekah tak buat kita miskin and rezeki makin berganda🥰 benda ni buat i tak berkira utk sedekah
Rezeki itu kalau dikongsi, akan mencukupkan kita kan? Moga sedekah ini menjadi benteng daripada perkara buruk berlaku kat kita. Amin Sedekah ayam mentah 👉 kliksini.my/SedekahAyam
1
137
1
165
Cat adopting a human..
340
4,015
359
32,464
344,805
Pejal retweeted
the Balloon World Cup was last week watch this space
theScore esports
800
10,950
5,119
55,043
2,474,545
Show this thread
Replying to @pedoqpop
Masuk bank islam, pastu withdraw balik. Dah jadi duit halal
0
122
7
225
Pejal retweeted
Kalau pergi hotel untuk sarapan, ini nama jenis telur untuk dimasak.
0
133
11
267
Pejal retweeted
Ilmu hitam.. Mereka dah lama rancang, pakcik saja yang jalal.
16
622
41
1,525
38,490
Pejal retweeted
TIMAH pun dah kecoh. ni tengok liquor made in Palestine. MUADDI
28
767
101
1,356
Show this thread
Kejadian di luar negara
0
40
6
58
1,230
Burong yg aku paling takot
I still can’t get over the fact that the shoebill stork is a real life animal. How is this real.
Show this thread
0
0
0
0