Gunn-Kari (73) var direktør i oljeselskaper og ledet oljeleting på norsk sokkel. Hun mener de andre partiene ikke gjør nok for å kutte klimagassutslippene. Nå stemmer hun på MDG! #stemMDG

10:50 AM · Aug 26, 2021

14
24
2
88
2,224
Replying to @Partiet
Rart hvor mange mennesker som foretrekker en ny-teknologisk gold planet med minst mulig Co2 utslipp, framfor en klimastabil frodig grønn og paradisisk planet der man slapper av fra et stressende pengeslaveri, frigjort fra politisk økonomisk diktatorisk maktutøvelse.
1
0
0
1
Politikernes forskjellige finurlige oppfinnelser med viktigste intensjon å opprettholde økonomisk vekst og maktutøvelse, er faktisk en av de viktigste årsaker til de fryktede klimaendringer man mener å kunne bekjempe med industriell produksjon av såkalt klimavennlige produkter.
0
0
0
1
Replying to @Partiet
Skal ikke stemme MDG da dere mangler en reel klimapolitikk basert på virkeligheten og ikke tårene til Greta Thurberg
1
0
0
3
Den er grei du 👍🏼
0
0
0
0
Replying to @Partiet
Sykeste, dere må bli innlagt ikke trygt å ha psykotiske folk som mdg i Stortinget.
0
0
0
2
Replying to @Partiet
Vel, om det blir nedskalering av oljeleting og produksjon i noen få små land innen industrien så vil OPEC fort å gæli kompensere med å øke tilsvarende. OM de ikke gjør det vil prisen på olje gå opp såpass at mye mer forurensende skiferolje og kullkraftverk blir enda mer lønnsomme
0
0
0
2
Replying to @Partiet
Først tjente hun seg rik på oljen og nå skal hun plutselig dille sammen med hyklerne fra MDG ! Det er latterlig !
0
0
0
2
Replying to @Partiet
nei
0
0
0
0
Replying to @Partiet
Veldig fokus på hva MDG synes er galt og hva de ønsker gjøre. Ingen tegn til oppskrift eller fasit på noen ting. Ganske skremmende at folk som liksom skal være ansvarlige nok til å styre et land ikke kan være ansvarlige nok til å si at politikken ikke er helt gjennomtenkt ennå.
0
0
0
0
GIF