Showing no fear of what lies up ahead They'll never see the likes of us again

Hasselt
Joined March 2013
Ik heb het ook wel gehad met discussies waarin mensen ofwel doen of je dom bent ofwel zich aangevallen voelen (of beiden) omdat je het niet eens bent met hun standpunt. Ja ik snap uw argumenten, ik ben gewoon niet overtuigd.
5
Show this thread
Allez regels gewijzigd, blijkbaar. Zoon een week in isolatie, dochter een week in quarantaine en mijn vrouw en ik niks. Wat een circus... .
Zoon (13j) test positief op zelftest (nu naar testcentrum voor PCRtest). Als ik de instructies goed lees moet, zolang we hem isoleren op zijn kamer, de rest van het gezin (2 geboosterde volwassen en een dochter van 9 jaar) enkel getest worden als we symptomen ontwikkelen?
1
5
Baas van echtgenote niet direct fan van het idee dat ze naar het werk zou gaan. Voor mezelf maakt het niet echt uit want fulltime telewerk.
1
Zoon (13j) test positief op zelftest (nu naar testcentrum voor PCRtest). Als ik de instructies goed lees moet, zolang we hem isoleren op zijn kamer, de rest van het gezin (2 geboosterde volwassen en een dochter van 9 jaar) enkel getest worden als we symptomen ontwikkelen?
1
"Kinderen opnemen voor de show." Zo van die kritische denkers van likmevestje. 🤦‍♂️
Samen met de Belgische pantserwagens in WOI en de Belgische vrijwilligers in Mexico in dienst van Maximilian I of Mexico had je ook Belgen die dienst deden in de Pauselijke Zoeaven. nl.wikipedia.org/wiki/Pausel…
Hier kan ik me geheel in vinden. 🤣
docdroid.net/US4YHmr/winterm… De door iedereen vervloekte asperge heeft het uiterste gevergd van zowat alle sectoren en dimensies van het maatschappelijke leven, wetenschappers en beleidsmakers.
Als dit waar is, is het game over.
🚨EXCLUSIVE Number 10 held two boozy parties the night before the Queen mourned Prince Philip alone. Staff drank and at points danced until the early hours of the night of April 16. Hours later, the Queen went to a socially-distanced funeral for Philip. telegraph.co.uk/politics/202…
Show this thread
1
1
*Zucht*
1
GIF
Ik twijfel niet aan de goede intenties. Echt niet. *dubbele zucht*
Het opnemen van individueel gemotiveerde standpunten in het verslag zou imho het tegenovergestelde effect kunnen hebben ivm diversiteit van standpunten. Mensen zouden geneigd kunnen zijn om minder extreme standpunten in te nemen, zeker als ze die daarna niet kunnen toelichten.
Enkel de leden van de adviesgroep wordt gevraagd om te zwijgen.
1
De huurmarkt is nu al alles behalve performant in België en nu gaat de overheid nog bouwpromotoren bevoordelen. Je ziet zoal hoe dit gaat eindigen.
We gaan met deze NVA op sociaal gebied momenteel door een zeer diepen daele. Heel spijtig.
Het vreemd is dat eerder in het stuk de media een serieuze veeg uit de pan krijgen omdat ze zich teveel als verlengstuk van de uitvoerende macht en een beperkte groep van wetenschappers.
Na nachtje slapen: vind het beangstigend dat 'meer dan honderd wetenschappers, artsen en prominenten' #CovidWintermanifest ondertekenen met totaal fout idee over rol media (zie hieronder). Ofwel menen ze dat echt. Ofwel lazen ze het manifest niet goed. Beide zijn heel erg.
1
"We willen met deze reflectietekst niet het proces van het verleden maken." Eerste sectie: "Een dissectie van het (Belgische) COVID-beleid"
1
2
3
GIF
Kijk de sectie "Basisprincipes voor een duurzaam pandemiebeleid" vind ik sterk. Naar mijn gevoel had dat de eerste inhoudelijke sectie moeten zijn. Dan had je daarna een tweede sectie kunnen hebben waar in je het huidige beleid toetst aan die basisprincipes.
1
And you may find yourself Drinking at a garden party And you may find yourself Enjoying cheese and wine And you may find yourself Saying you weren’t even there And we may ask ourselves Well how did we get here?
33
275
26
1,205
Eerste onlinevergadering van het jaar. Jeuj!
1