koersideoloogvandenaldi

Ghent, Belgium
Joined August 2009
Intussen ligt ook de jongste tiener lamlendig en zonder eetlust in bed, alwaar hij om 17u30 in slaap viel. Test even negatief als de mijne. Wat doet er zo nog al de ronde eigenlijk?
45
2
1
42
Moe, spierpijn, niezen, lamlendig. En dan beduusd naar je zelftest zitten kijken, inwendig "allez, kom dan tevoorschijn, stomme streep" mompelend.
40
103
Die hele idiote Djokovic-kwestie begint verdacht veel op een soap te lijken: eindeloos en irritant slaapverwekkend.
13
81
Of te veel naar José De Cauwer geluisterd: altijd eerst het bord van de ander leeg eten.
Ik wist niet dat dit weekend de match Vooruit-pvda te zien is op Twitter? Bon, van wat ik ervan gezien heb: slechte match, saai, gebrek aan techniek, veel onbesuisde tackles, weinig kansen, duidelijk de onderkant van het klassement terwijl anderen met de prijzen gaan lopen.
1
4
Wanneer vrouwen geweld en grensoverschrijdend gedrag aanklagen hebben ze last van "verkeerde herinneringen". Wanneer ze de term 'masculien perspectief' hanteren worden ze dan weer belachelijk gemaakt en uitgescholden. Maar het feminisme is passé, hoor.
Advocaten van prins Andrew willen echtgenoot en psycholoog van Giuffre verhoren: “Mogelijk heeft ze last van verkeerde herinneringen” nieuwsblad.be/cnt/dmf2022011…
2
11
1
168
De oudste begon net spontaan af te drogen. "Wil je iets kwijt?" "Euh. Nee hoor." Moeder speurt onderzoekend en met lichte argwaan in het rond en spot een nieuw skateboard. Nr 4 in 14 maanden. "Ik heb het zelf betaald, dus je mag niks zeggen!" Ik ging op café met mijn zakgeld.
14
269
De ene tiener interpreteerde "noedels" als "aiki noedels" (hoezo zelfs?) bij de boodschappen, dus ik ben noedels uit debiele gele plastic bakjes aan het peuteren. De andere ging om 17u terug zijn van het skatepark maar is in geen velden of wegen te bespeuren, noch te bereiken.
21
3
142
GIF
"Wil je even naar de winkel?" "Waarom?" "Om sojascheuten en noedels te kopen." "Oh, je gaat dus wokken. Nah. Ik heb geen zin in wok." Iemand zou zomaar eens zonder eten naar bed kunnen vliegen vandaag.
8
97
"De zon schijnt, jongens. Wie gaat er mee naar buiten?" "Ik ga skaten." "Ik heb nog een Fifa-challenge." Quality time met je tieners is zo overrated.
5
85
Ook de teckel vertoont nul animo voor een uitje. Wie wil er mee naar het park in mijn fietsmandje? @BennyTouzine?
2
21
Ik zag gisteravond deze voorstelling en ze blijft hangen. 'Een aanklacht tegen de mal die het huidige onderwijs vormt, waarin zij die ‘anders’ zijn en uit de boot vallen, nu zelf aan het woord zijn.' ntgent.be/nl/producties/diss…
3
1
20
Jeuj, weekend, uitslapen, lummelen, lang en traag ontbijten! "Beste ouders. De spelers worden morgen om 08u verwacht voor de wedstrijd tegen FC Rooigem."
18
166
GIF
PS: Mevrouw Vlieghe werkt niet gratis, zo wordt mij met klem ingesproken. Niet dat het iets aan mijn vraag verandert, maar kom.
5
1
14
Show this thread
Aan het tempo dat mijn leven duurder wordt ga ik moeten trouwen.
17
1
136
GIF
Ernstige kandidaten kunnen hun rekeningstand ... euh, motivatiebrief sturen per dm.
11
82
Ik weet niet hoe met jullie zit, maar ik lig echt wakker van mijn energiefacturen. Er zijn drama's op komst.
92
33
7
607
De puber die kamerbreed grijnzend binnen komt waaien want alle leerkrachten van de namiddagvakken zijn ziek.
10
1
212
bieke purnelle retweeted
Wanneer verwarming voor veel mensen plots luxe wordt. Schrijnende getuigenissen van mensen die hun voorschotfacturen niet meer kunnen betalen en de thermostaat een paar graden lager moeten zetten. "Ik zit al maanden letterlijk in de kou" standaard.be/cnt/dmf20220113… via @destandaard
1
1
1
8