Het is niet tof, maar het gaat niet anders.

Joined May 2019
Pinned Tweet
Eindelijk kan het officieel! De shufflebare 2022-playlist waarin ik alles toevoeg wat op mijn muzikale radar komt open.spotify.com/playlist/3o…
1
1
8
> Top 37 in een rittenkoers > Top 67 in een grote ronde > Top 100 in TdA-eindklassement > Concoureur @miebmol verslaan.
Het is de periode van het jaar waarin renners hun ambitie uitspreken. Ik ga dat ook doen als @TourdAmbiance pronostikeur: > eerste rittenkoers winnen > Top 10 in een grote ronde > Top 5 in TdA-eindklassement > Concoureur @CyclingOpinions verslaan.
2
1
1
7
Het dashboard van @TourdAmbiance over @miebmol zet mij meteen op scherp.
1
1
9
GIF
jjverhels retweeted
Goedemorgen iedereen, succes met het proberen te overtuigen van mensen die je niet kent op een sociale media platform! En zeg vooral dat jij gelijk hebt en hij/zij een verkeerde mening heeft op een onrespectvolle manier en val hen ook persoonlijk aan, dat helpt altijd. #Ucandoit
7
1
47
GIF
Show this thread
Deze week nog geen aanbevelingen op muzikaal vlak. Er is wel een b-sides album van Broken Social Scene en een coveralbum van Cat Power, maar dat telt niet hé. Vanaf volgende week de eerste potentiële hoogvliegers!
8
6
Dat wordt een spannende titelstrijd tussen Union, Antwerp, Cercle Brugge & Eupen #PropereHanden
3
2
1
31
Zoals de grote Jarvis Cocker ooit zong: I never said I was deep, but I am profoundly shallow My lack of knowledge is vast, and my horizons are narrow
1
8
We blijven mee hopen @studio_caro. Dat de asperges nu on topic zijn dat is goed, maar de mama vinden, dat zou nog goederer zijn! Goede moed!
1
52
1
64
Deze samenhorigheid was geleden van golf 1! 1
Als deze tweet 6000 likes krijgt eet ik een bord asperges.
Show this thread
6
58
Altijd logisch als de belofte van het jaar 500 punten voor heeft op de nummer 2 in in die lijst maar wel achter die nummer 2 staat in de algemene klassering.
4
De jaarlijkse dag waarop ik #kissingerday lees en in de war ben.
3
12
Christian Lee Hutson - Rubberneckers piped.kavin.rocks/UJvDLO0NXe8 Het lijkt een beetje alsof de zoon van Face van de A-team indiepop maakt, maar het is wel het soort mellow dat hier in de oren mag stromen.
2
5
Hoe kan een gevoel fout zijn? - Eva Daeleman
1
3
41
GIF