Filter
Exclude
Time range
-
Near
🤿🍒¹³(ia) retweeted
Jimin's caramel-colored cashmere Crewneck jumper from Maison Margiela, worth $995 (KRW 1.49M) was immediately sold out after his arrival in South Korea, reaffirming his "Jimin effect" and status as "Fashion Specialist" & "Brand King" who has topped Brand Reputation for 33 months
2
35
0
73
ICYMI: Everything you need to know about the iPhone 13 It’s that time of year again: the latest Apple devices have arrived. We spent time with all of the company’s new products and reported back on their successes and missteps. First, Cherlynn Low teste… ift.tt/3kD53Hk
0
0
0
0
yuanita nichole28 retweeted
Giveaway 🎱 $1000 || 13.8 juta || 10 Days 🔥 ✅ $500 RT, Follow me + @BenCaselin @AAXExchange ✅ $500 Subscribe Youtube chanel + Like ( Post Proof ) Link : piped.kavin.rocks/OB2nIs-pXTw
1,337
1,884
6
783
ʙɪʙᴏᴏ - retweeted
13ばじ「自主学って何やりゃいーんだ?」 #東卍FA
0
1,623
23
9,569
Pernah ada orang follow rapat belakang aku sebab tak nak bayar parking. So me being me, aku brek, keluar slow-slow sampai kereta belakang tu kena palang dan remuk. Lol padan muka. Salah orang la bro
Please help me RT !!! Kereta belakang cucuk dekat Plaza Tol Semenyih, a successful attempt pulak tu 😡😤 pagi pagi dah buat kerja tak senonoh. To anyone yang tahu kat mana boleh report the owner of this car, please help ! Just happened this morning 😡😡😡😡
Show this thread
0
0
0
0
Basic Education Students in #Monywa Tsp staged a protest to mark the 2th monthsary of the death of Ko Kaung Sett Hein. #FreezePaymentsToJunta #Sep26Coup #WhatsHappeningInMyanmar
0
0
0
0
Replying to @CyberJimJB23W
まじでやるならペラシャで合体させる感じですね❗
0
0
0
0
شعنون retweeted
#ترامب يترك 13 مقعدا فارغا في تجمعه الانتخابي بولاية جورجيا اليوم احتراماً للجنود الأمريكيين الذين قتلوا في #أفغانستان، في رسالة سياسية الى خصومه الديموقراطيين
1
9
1
26
Namus sözü verdiler, İBB’de çalışan 13.312 emekçiyi “bankamatik memuru” diye yaftalayarak işten attılar ardında yerlerine 44.995 yandaşlarını işe aldılar. Bu rakamın İBB’ye yaklaşık maliyeti yıllık 5 milyar TL. İşte İBB neden batıyor ortada. #İBBdeNelerOluyor
996
3,171
151
7,776
유자 retweeted
アイコンとかに使っても可愛いと思う…🙆🏻‍♀️ #フリーアイコン
2
37
2
160
Show this thread
소금사막¹³💜매력있당💛 retweeted
Jimin's Birthday ads at the United Nations HQ in NYC by @JIMINBAR_CHINA 😍 Sorry, the picture quality was not great since we were not allowed to cross over to the other side as the area was still barricaded and off limits to the public.
39
1,048
34
2,630
Show this thread
แล้วเป็นไรต้องโบกไม้โบกมือ ไม่รู้จะสรรหาคำด่าไรมาด่าพวกแม่ง
ประยุทธ์ลุยพื้นที่น้ำท่วม พร้อมพูดให้กำลังใจชาวบ้านว่า หลานๆเด็กๆทุกคนพ่อแม่ด้วยนะ น้ำเป็นธรรมชาติ เดี๋ยวมาก็ไป เดี๋ยวแก้กันไป สบายดีไหมจ๊ะ.. สวดมนต์อย่ามาอีกเลย
0
0
0
0
13 SHER PRATIK IN BB15
0
0
0
0
暴れ散らかしたなぁ
0
0
0
0
Hastacuando? retweeted
Para que la gente te siga no es necesario mostrar nada, a las pruebas me remito, tengo 12 mil y un poco más de seguidores y nunca he mostrado nada, ni senos, ni glúteos ni nada por el estilo, solo contenido simple, sincero, y con mucho respeto y cariño.... ♥️🙏🏻
9
8
1
74
I❤️#13
0
0
0
0
Ow.T🥶 retweeted
Sakho : « Quelqu’un m’a demandé si c’était dur de devenir capitaine du PSG à 17 ans et je lui ai répondu que c’était moins dur que de devenir capitaine d’une famille à 13 ans » ❤🔥💙
19
1,087
60
7,387
Show this thread
Massimiliano S. Montalbano retweeted
🗞 Sul salario minimo fermiamoci e ricostruiamo i fondamentali punti di riferimento di questa delicata partita. Serve un passo avanti e non uno indietro sulle tutele da offrire ai lavoratori: leggi l’intervista a #LuigiSbarra su QN del #26settembre
0
73
1
78